b u m p b a r n

f ö r ä l d r a l e d i g
m o n o p o l

av hög klass är det vi har skapat mallias och jag, det är helt galet hur det nosar omkring!

det blir en fotbollsspelare tror vi 🙂

visserligen borde det vara ont om plats där inne, men det verkar vara medvetet om att mitt skinn är töjbart. intelligent barn minsann!

var och varannan dag försöker det ta sig ut det lilla fröt. inte vanliga vägen då, utan genom magen: snett under revbenen på höger sida. om man kan få blåmärken på insidan av kroppen är jag garanterat helt bruisad just där.

ett synnerligen välmasserat litet yngel lär det vara också med tanke på att massa massa sammandragningar och förvärkar varit en så stor del av dess vardag de senaste tjugofyra veckorna. det blir väl till att gå babymassagekurs fortast möjligt efter förlossning, för att bäbisen ska känna sig hemma menar jag…

nä. nu bör jag nog försöka gå å lägga mig?

tjinixen!

f ö r ä l d r a l e d i g
m o n o p o l

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *