f ö r ä l d r a l e d i g

p u b l i c e r a d
b u m p b a r n

är jag nu. känns en smula märkligt. eller nä. fel. inte en smula. väldigt faktiskt.

var en konstig dag idag.. först kunde jag inte somna igår för det kändes så underligt att veta att jag inte skulle upp till jobbet dan efter. eller dan efter den. eller dan efter den. eller ens dan efter den efter den efter den osv i flera månader.. mjau! iofs. att vi varit på grappa med pappa L och druckit massa starkt kaffe på kvällen kanske också var en bidragande orsak?

vaknade i lagom tid imorse, kl halv nio, men lis (som är ledig idag och imorron för att vi ska kunna gos lite ihop) var gulligaste nosen och skuttade ner och gjorde frukost som jag fick på sängen å sen var jag tvungen att vara lite lagd och tjoff så sov jag som en sten… vaknade av att lunchen var serverad och när jag väl yrat ner för trappan fick jag ett bryt när jag insåg vilket stökhem vi bor i för jag känner mig helt handikappad som är svullen och tjock och inte orkar städa och bära omkring på t ex kökssaker vi fortfarande har på olika ställen i huset. hur kan ett så litet hus innehålla så mycket grejer!!? makalöst underligt!
 
eftersom mallias är världens underbaraste tröstade han mig (jag satt verkligen på en stol i köket framför maten han lagat och bölade) och satte sen igång att pyssla för fullt å sen gick vi till stan och köpte fifa08 och en plåtburk till kattmat som kostade en halv förmögenhet (179:-) och han protesterade inte det minsta. sen var det sista gången på föräldrakursen och det var lite sorgligt för det har varit rätt kul men vi har bondat med ett annat par så kanske kommer vi fortsätta träffas å utbyta historier om t ex svullna tassar. jag hade med mig en påse nappar som mumsades och så tittade vi på lite film om bäbisar och sen gick vi till kvantum och ja. nu är klockan nästan tolv.

tipsade mamma om rea på grannens cykelaffär så imorron är hon ägare till beige knarr med blommor på! har inte sett, men eftersom moran ärvt min smak utgår jag från att den är finfin 🙂

bm viveca var försenad till kursen för hon och några andra bm:sar hade varit i falkenberg och på vägen hem hamnade de bakom olyckan på E6. jag blir galen när jag tänker på vad idioten i långtradaren ställde till med. inte nog med att han kunde kört ihjäl både sig, sin dotter och en hel hög andra människor. han skapar dessutom kaos och köer och tänk vad det kostar pengar… han skulle bli betalningsskyldig själv. jämrans lastbilschaufförer som inte kan köra bil. de borde hålla till på gocartbanan, inte i trafiken. skäms och fy.

imorron har vi stora planer. får se om det blir nåt av dom… 🙂

nu ska jag in i tv-rummet å kolla när tis försöker lära sig mitt fifa-spel!

tjinixen!

p u b l i c e r a d
b u m p b a r n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *