f ö r b e r e t t

s k ö t b o r d e t
s o f f l y t t a r d a g

mig inför mammarollen har jag idag gjort genom att umgås med bästisen p och hennes bäbis mini-p nästan hela dan! vi fikades först på herberts café som är på gränsen till galet barnanpassat och sen bajsade mini-p och sen var han hungrig och sen bajsade han igen och så gick vi till indoor och kollade sjukt gulligaste bäbiskläderna (bästisen p skulle byta en grej dom fått) och sen gick vi till lolles för mini-p hade bajsat igen och sen åt han och bajsade igen. göta petter va mycket blöjor det går åt. iaf om man *hihi* har en sån liten skitunge som mini-p!

enligt ultraljudet vi gjorde i somras är ju beräknad leverans för vårt yngel på fredag. men det tror jag inte på. har nämligen planerat in dejt med bästisen p och gamla högstadiebästisen s så det finns ingen tid för förlossning just då. vi var bästisar alla tre på den tiden, sen byttes s mot e kan man säga som ihop med p och mig nu utgör musketörgänget, jag och s var hästbästisar (bodde i samma stall) men så blev killar och partaj och sånt också kul å när jag åkte på språkresa till jersey sommaren mellan nian och ettan blev jag utbytt mot e och p… å sen umgicks vi alla fyra ett tag men gled ifrån varann på nåt vis å kvar blev – kanske lite otippat – p, e och jag. ja. lång historia. detta är femton, sexton år sen. ska bli kul att träffas iaf! jaha. kan det bli födsel sen då? nja, på helgen ska vi vara lediga ihop tis å jag och mys. men efter det är det fritt fram för ynglet att skutta ut 🙂

blev en smula full i skratt när jag kom hem från stan vid halvsex-tiden nu ikväll och grannen, som kommenterade vårt hantverkssammarbete med "så lång tid det tagit, det hade vi nog aldrig accepterat" och "det är skönt när man kan göra så mycket själv", på sin uppfart har en bravida-bil. jojo..

nu.
mat.

tjinixen!

s k ö t b o r d e t
s o f f l y t t a r d a g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *