g r ö t s k a l l e

p i n s a m t
s o p t ö m n i n g e n

eller nåt liknanade kan man kalla det jag har? glömsk och långsam och allt tar hundra år… fast det är rätt lokalt för just idag så jag är inte särskilt oroad 🙂

mvc-besök idag. vet inte riktigt varför faktiskt?! mätte magen typ. och lyssnade på lilla bäbisens hjärtljud – som var ganska mycket högre än "normalt" men ändå inte oroande menade tina barnmorska. å så mitt blodtryck då som väl också var typ som vanligt? är inte en sån som lägger nuffror och sånt på minnet men enligt kurvor och statistik som visades ligger vi normalt till både jag och ynglet. tina berättade att hon också hela tiden är mycket spänd och nyfiken på vad det är för en liten filur vi ska få fram. faktiskt är vi hennes allraste första egna graviditetsfamilj som hon följt ända från början! hennes förstaste arbetsdag var vi den första inskrivningen. skojsigt!

min ischias är min värste ovän. fräs och spott.

när jag promenixade över kvantum-parkeringen på väg från stan till cykelaffären (hämta höst-servade knarren med nytt framdäck och slang) var det isande höstvind och jag huttrade en smula trots att termometern inte visade lägre än åtta-tio graders. då går jag förbi en bil med öppen bakruta och i skuffen sitter en liten ida-hund (soft coated retriever nånting) och vibrerar som ett asplöv. som den frös!! jag blev jättearg och var först på väg att stänga rutan för det hade man kunnat göra bara genom att knufflas lite på den men så ångrade jag mig för jag visste ju inte hur länge de skulle ha sin stackars vovve i bilen – fastän de stod på tvåtimmarsparkering – å tänk om den fick syrebrist å dog?! dålig räddningsaktion isf. jag fortsatte gå, vände tillbaka efter tio meter och tänkte ta reg-numret i alla fall och sen skicka arga morrande vykort till ägaren. men nä. jag gjorde inte det heller. dessutom. jag vet faktiskt inte anledningen till att de lämnat lilla jycken där. kanske hade legitimt skäl? var på väg nånstans dit hunden skulle med. eller nåt. så nä. jag gjorde ingenting. å nu ångrar jag mig lite såklart och på ett vis hoppas jag att den får en mycket liten men envis förkylning så den måste till djurdoktorn. för det är jättedyrt.

då jag inte är överdrivet intresserad (jo det är jag, men jag låssas inte vara det, för att slippa mobbning hemifrån 😉 blev det snabb morgontidningsläsning i förmiddags. hela jämrans blaskan var guld-tjafsig med pytt-foton, yra fans och kortege-karta. jaja. klart jag förstår dom; har givetvis längtat (som kvast har jag ju fått uppleva tre allsvenska segrar de senaste tio åren), men ööh.. det kändes lite överdrivet – eller möjligen bara surt, efter nio mål i baken på olympia…

alex schulman är i farten igen. lika elak som vanligt. jaja. snart sitter han väl i fyrans soffa och snyftar istället för i svt:s.

tjinixen!

p i n s a m t
s o p t ö m n i n g e n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *