h e m m a d a g

överraskelser
p u b l i c e r a d

blir på nåt korkat vis nästan alltid stressig dag.. även om jag planerar och to-do:ar så försvinner timmarna hejdlöst. detta oroar mig en smula. kanske blir det bättre efter imorron och övermorron när jag jobbar apselut sistaste dagarna på minst sju månader. ansökte om ledighet till sista juni, men det var mest en säkerhet: om nåt skulle strula och jag inte kan/orkar/vill komma tillbaka innan dess. annars är det sju månaders hemmavarande jag mentalt planerat för. i den mån det går att planera nånting typ!


har blivit en mycket god vän. särskilt sen jag mer eller mindre av misstag skuttade på podradion och kan sällskapa med spanarna, språket (P1) och gamla sommar-avsnitt i min alldeles egna takt!

fyra kattassar delas ut ♣♣♣♣


*********


lite kul att det är dom små detaljerna som skapar den personliga känslan. i detta fall en, ehum,  danskt designad plastpall 🙂

fyra plastiga tassar ♣♣♣♣


*********


arbetskamraterna forcerade efter brännbollsfest vid idrottshallen vår trädgård (ovetande om vems bakgård de faktiskt plumsade in i) genom häcken längst till höger.

en halt tass utdelas ♣

att det alldeles till vänster om vårt hus ligger två tomma tomter som underlättat genomgången avsevärt noterades för stunden icke… det enda som räddar situationen från en överkryssad tass är mappes förvånade "åh! kolla! jag har hittat en ket!" när han och lina skulle möta från andra hållet!


*********kambodja ♣♣

angkor wat ♣♣♣♣♣


nu dags att göra sig redo för dagsens utmaningar (mvc, colorama, mm).

tjinixen!

överraskelser
p u b l i c e r a d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *