i s c h i a s

åkgräsklippare
äldreomsorgen
är en jävla skitr*vnerv. jag hatar den. den är orättvis och dum och attackerar dom som redan ligger – och försöker sova till exempel. det gör så ont att jag vill skrikas och stampas med foten men det kan jag inte för då gör det ännu ondare.

fräs spott och dubbelmorr.

å kom nu inte å säg: "det kommer göra ont att föda barn också". no shit sherlock? såklart det gör. men den smärtan är det ju nån nytta till: det kommer en mjuk och blodig bäbis efteråt som må fostras med oroligt uppmuntrande kärlek i resten av mina dar! ontet den här förbannade dumnerven genererar är bara helt jämrans onödig.

ville bara säga det.
morr igen och lite ynff.

tjinixen!

åkgräsklippare
äldreomsorgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *