ö n s k e l i s t a

m o n o p o l
p i n s a m t
för blivande brudpar är vanligt. måhända också för blivande föräldrar. precis som barn inför julafton ska det listas och önskas..

frågan är hur vanligt det är med icke-önskelistning (dvs: detta önskas apselut inte)? jag vet ett mycket litet gäng saker som i så fall skulle kunna tänkas hamna på den listan i vårt fall:
 • registreringsskylt till barnvagnen (en sån där med namn på)
 • massa massa gosedjur (det skulle bli dunderjobbigt för mamman att se till att alla dessa pälsdjur hela tiden har det gosigt…)
 • leksaker som låter (t ex trumset, elgitarr, bankplanka etc)!
 • jättedyra saker som vi skulle få dåligt samvete för att ha fått
 • en aik-tröja i bäbisstorlek

fast eftersom vi skulle bli superglada om någon eventuellt skulle vilja ge vårt lilla barn (och/eller oss) pryttlar och ting så har jag svårt att tro att det egentligen kan finnas nåt vi apselut inte vill ha (förutom de fem sakerna ovan då 😉

tjinixen!

ps. vad vi önskar oss då? äh, samma som alla föräldrar: ett snällt barn!

m o n o p o l
p i n s a m t
2 comments Lägg till din
 1. Den lilla/lille raringen kommer inte att få en AIK-tröja…
  Men en IFK-TRÖJA!

  Du vet att jag inte är den allra fanatiskaste fotbollsfantasten, men när GÖTEBORG tar guldet, då blir Lennatt lycklig :).

 2. i vårt hushåll finns ju som du vet två (snart tre!) bollfantaster av fanatiskaste sorten, och en HALV ifk-tröja kan efter flertalet kvällsöppna familjediskussioner godkännas 🙂

  kul att carl-lennatt är lycklig nu då! tisen är så gruvligt lycklig att han t o m fällde en tår till kvällsmat å bubbelvinet: ”tänk, sm-guld och fotbollsintresserad fru. sicken tur!” han har i flera veckor mumlat om ”tänk, sm-guld och pappa på samma dag! va coolt det hade varit!” men det här kändes nog som ett bra resultat iaf: nu kan han ju njutas sakerna varåenförsig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *