p i n s a m t

ö n s k e l i s t a
g r ö t s k a l l e

resultat är väl det mildaste man kan kalla hbk:s genomklappning mot helsingborg idag… morr 🙁

men, ett grattis till min blåvita ängel är gifvetvis på sin plats! såklart bär det emot att säga det, men det var en ganska trevlig match (med trevlig menar jag rent spel, inga taskiga tjuvnyp och ärliga odiskutabla mål) som vi såg å träslövsvägens philip tillsammans med farfar eric. att ullevi stod under spöregn/att det såg görkallt ut på läktarna gjorde fotölj och fotpall i fjärrvärmeuppvärmda huset extra gosiga 🙂 göttast var iaf att pojkarna från bromma sänkte snubbarna från apberget!! och heja kaa’mar! (har redan glömt hif:s målkalas)

trefvligt var det också att farfars syster k och pappas kusin r-m var på varbergsvisit och att de hann med en svängom till morkullegatan! husvandring med godkännande från släktingarna resulterade i baguetter och kaffe på träslövsvägen. jag passade också på att titta lite efter bäbiskläder från förr. letade mycket försiktigt och hittade bara en hemstickad kofta med tillhörande mössa samt en sån där aldrig omodern (orange) tajt mössa. gulligt värre! sen var det mest lite större kläder.

kulturdagochnatt är det i stan. jag som vanligen brukar vilja sälla mig till de kulturella har i år dålig koll. vädret känns helt enkelt inte inspirerande. det regns… blö.

vi har som jag tidigare nämnts i helgen (och under gemensamt lediga dagarna i veckan) tagit lite tag i stöket hemma. t ex har molnrummet tömts på allt annat än nosar. okej. garderoberna är fortfarande till viss del katastrof men det känns iaf bra att ha fått ordning på "det som syns". nu väntar biblioteket *pust*

lånade miniwallensvans-kläderna har idag för att förhindra sammanblandning fått ordentlig märkning och landat i byrån ihop med vår egen ekipering.

jösses va gulligt det är med bäbiskläder!! å tänk så gulligt det blir när det kommer en liten människa i också!

när gamla magasin och annat bröt från sovrummet gicks igenom återhittades omslaget till den redan förra året från modern fådda michael moores korkade vita män. var själva boken höll sin kos stod ganska länge höljt i dunkel, men så… jess! så dök den upp! å i biblioteket av alla logiska ställen – under en massa gamla räkningar å annat.

har annars ganska många bra böcker jag skulle vilja ta tag i nu, bl a kampen om stark som ska tillbaka till bibblan om enåenhalv vecka. är just inloggad på cdon för att köpa nya böcker också: har bl a hittat sötaste "till mitt barnbarn"-böckerna! och deadwood säsong 3 till tias.

imorron "sista" mvc-besöket.
nu te och ostbågar i soffan med mallis!

tjinixen!

ö n s k e l i s t a
g r ö t s k a l l e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *