p u b l i c e r a d

h e m m a d a g
f ö r ä l d r a l e d i g

är hon! i göteborgsposten. under "läsarkommentar" om sopranos – av alla jämrans program. försöker vara cool, men lite darrigt är det allt att se sitt skrivna ord i trycksvärta. minsann!

sistaste dagen på jobbet närmars sig… fick "välkommen att du slutat från jobbet"-present från mamsen idag. visserligen en dag för tidigt men det hade hon noterat. hon kunde nog bara inte hålla sig från själva gåvogivandet! hon är gullig på det viset min mamma: hon verkar ofta tycka det är lika roligt att ge bort presenter som att få! eller, lite mindre ångestladdat på nåt vis: ingen risk att bli besviken typ. hursomhaver, gåvan bestod av en fin liten ljusstake med hjärtformation och orange (utbytbar) detalj, ytterligare en orange detalj som jag virat runt en värmeljuskopp samt en pyjamas. den sistnämnda hade spöken på sig och var inte till mig 🙂

mailats the bankman igen. troligen glömskast i stan; fast han är kul så det gör inget att han glöms!

måste planera å komponera ihop lite pryttlar tills imorron, bl a packa martinvatten å mumsbitarna samt skriva hejdåsålänge brev. fast nu är jag tröttaste fisken så det blir nog ett kort brev – eller iaf oerhördaste kort planering. måste plita ihop ett kan-inte-nås-på-den-här-adressen på jobbmailen också. men det kan jag faktiskt fixa kvickt imorron på jobbet.

kamrat lasson samåks med mig imorron. ket:en ska ju lämnas till bildoktorn efter jobbet – för undersökning tidigt torsdag morron. således placeras lassons cicciolina utanför skadecenter å så kör han mig hem därifrån. ner till stan då troligen: tias fifa08 har dykts upp tydligen… bästast för mig att jag köper det då 😉

väskan har börjat packas! tillika har små små plagg stoppats i tvättmaskinen för att mjukas upp (man ska visst göra det med bäbiskläder har jag förstått?).

nu är klockan massor. vart tog tiden vägen, och hur fasen gick den så fort??

tjinixen!

ps. undrar om nästgrannen glömt att jag har hennes (pojkväns) dvd hos mig? påminner lite diskret på det här viset iaf 🙂

h e m m a d a g
f ö r ä l d r a l e d i g
One comment Lägg till din
  1. Nix…har inte glömt att du har dvdn hos dig 🙂
    Har varit i DK och myst i helgen och sen i K-krona med jobbet direkt efter. Kom hem igår 🙂
    Tänkte faktiskt ringas dig idag (läs torsdag)för att se om vi skulle tas en fika eftersom jag är ledig.Skall bara städas färdigt först.
    Hörs ses och pratas 🙂
    Tjing o krams

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *