s o p t ö m n i n g e n

g r ö t s k a l l e
s t i n k f å g e l n

missades idag.. när sopbilen för andra gången kom farandes förbi köksfönstret blev jag lite fundersam och en snabb blick i kalendern visade tisdag, och två veckor sen sita var här sist. skuttades ut som en liten jehukanin och med fötterna halvvägs i gympisarna drogs tunnan upp till trottoarnivå. dock var jag nog försent ute. vi får stå ut med fiskrenset i ytterligare dos semanas. minusgrader tack!

image233pontus wernbloom är en klant. att i guldjublet på ulleviplanen dra på sig en tröja med texten wisemen är osmakligt, på gränsen till straffbart. visserligen såg jag det inte själv, men jag utgår från att källan som gjorde så talar sanning. skäms.

solen vrålskiner ute och himlen är blå med vackra stråk av vita moln! bästaste!

spanarna på P1 är, som jag tidigare blubbat om, klart underskattade. detsamma gäller på minuten. ni som har tid och möjlighet, podda genast hem och jag lovar många timmars alldeles harmlös, men stundtals magkrampande, underhållning 🙂 jag sitter här och stormtrivs!

ska försöka ta tag i och göra klart fotoboken från thailand (för två år sen). blir nog inte mycket tid till det om ett tag…?

tjinixen!

g r ö t s k a l l e
s t i n k f å g e l n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *