tjyvpack

skitilla
underbart

har stulit min mors svarta crescent. må de jämrans kanaljasen cykla vält och slå sig brutalt illa.

tydligen är det inte bara en graviditets blivande ömma moder som (kan) drabbas av humörsvängningar.. nämligen, maken metemorferas i rasande hastighet från teddymjuk till isbjörnsgrizzly och jag blir antingen lessen eller arg. ilskan är lättare att hantera, för mig. men visst är det som vi vid nåt klokt tillfälle konstaterade: mitt stundtals ökade blodtryck är inte bra. för mallias.

tjockis som jag är kommer det bli svårt att kunna använda idag fådda jättefina görvita fred perry-pjucksen. får vänta på att fötterna antagit normal proportion igen. men tacks gulligaste lis för presenten! (teddymjuk)

toksnabbt gick lediga helgen. å nu är det redan onsdag. vart tar dagarna vägen? jag har idag exakt tre veckor kvar på jobbet. kommer saknas det. och kommer framför allt att saknas alla gosingar som finns där!! hur ska vardagen bli utan erlannsvans, maddis å kamrat lasson? eller lustigmannen som höll på att bli namne till mitt barn? eller lennatts spån med vita skor? eller fartdåren med peppar? eller kajjan? eller alla andra?! nä du. det blir en tung förstatid hemma. men. kan trösta mig med att jag kommer ha världens gulligaste bäbis att ta hand om! – istället för bäbisarna i köket på jobbet menar jag… 😉

trodde det inte, men jag har ändrat åsikt om aftonbladetbaserade riddarhusrepresentanten (von) schulman. har visserligen aldrig läst hans blogg. bara om den. och honom. det blotta faktum att han varit anställd av aftonbladet har fått mig fördomsfullt avogt inställd. men. hans framträdande i svt:s morgonsoffa – tillsammans med nya pressombudmannen yrsa stenius – gjorde att jag nu inte anser honom som helt knäpp. festligt att ha en åsikt om något/någon jag egentligen inte vet nåt om. men alex visade i sin ånger stor intelligens. det uppskattas.

tjatet har gjort nytta: tihii! ps3 har flyttat ut ur sin kartong! hade gärna installerat i philip (bose kräver kablage jag ännu inte äger), men valencia-chelsea (1-2) kom emellan och nu är klockan för mycket. några spel finns ju inte, men en simpel dvd hade kunnat få premiär-äran. såklart borde stor vikt läggas vid vilken film detta skulle få vara, men jag antar att det blir nåt som ligger nära till hands: säkert nån johnny depp-film som ligger på lut vid tv:n. nu har jag ju lite tid på mig att låta rätt film ligga på lut..

…troligen blir det väl annars bank-scenen i gamla klassikern matrix: perfekt iaf ur ljudsynpunkt. bildmässigt finns möjligen en del att önska i just den filmsnutten, men på tillräckligt hög volym går det mesta att acceptera!

tidig dag imorron.
tufft att ta sig upp när klockan ringer.
torde ha varit lagd för en timme sen..

tjinixen!

ps. tisdagen var första dag med nästan färdigt kök! i måndags morron ringde mats å sa att han kunde komma samma dag (hade han inte kunnat ringa på söndagen å säga det istället för att jaga upp oss kl halv åtta för å förbereda och plocka undan för t ex listpåsättning. han kom vid tio. grejade under dan – när vi var på jobbet. lister på plats och övrigt fix och don (bl a skev diskmaskinslucka, tillrättning av diverse lådfronter och påhängning av 130graders-gångjärn) är nu färdigt. saknas gör nu – förutom instoppning av stuff i lådor och skåp – kakel, stänksskyddsglasskiva och sten på avsågade väggen. samt luckor till skåpet ovanför ugnen (måste beställas nya igen), tillfixning av diskmaskinspumpen och speciallackerade luckor till gamla skåpen i matrummet. sen är det nog klart tror jag!

skitilla
underbart
2 comments Lägg till din
  1. Jag kan nog tala för alla när jag säger att det vi som kommer sakna dig Hedbätt (jag kommer iaf sakna min dos av daglig intellektuell stimulans;)… Men du kommer ju tillbaka!! Ps. Om vi inte ses innan det är dags, så hälsa Mathias att han också måste äta under/före förlossningen, annars kanske han också (nästan) svimmar när det väl är tajm. Kram!

  2. oj.. men gulledu…! utnyttjar situationen och skyller skrupelfritt lite rört blöta ögon på hormoner!
    krams tillbaka!!
    ps. hoppas vi ses innan ”det är dags”, men om inte: tack för alla tips och uppmuntringar och hälsa louise, ellioten och kaamar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *