vroom

underbart
wassermaxx
vrålas ket:en
vanligtvis glatt. fast inte för tillfället. nu är han lagd utanför bildepån. fick bogsera dit. tredje gången, samma fel. såå klurigt kan det väl inte vara att hitta det som är trasigt?

väldigt trött har jag varit hela helgen som därför till största del spenderats i sängen känns det som. igår gick jag ur lakanen vid två. idag vid tre. sover ju brutalt görkasst på nätterna och passade därför på att försöka vila ut nu.

vet inte om det blivit så särskilt bra utvilning dock? blev mest slumrande typ en kvart med ganska oroliga drömmar och så vaken igen för att drömslumras en halvtimme. osv. så höll det på. både igår och idag. känner mig alltså inte särskilt utvilad. däremot en smula stressad för att jag varit ledig en hel helg utan att fått nästan nånting gjort… men det kanske får gå under kontot inte-stressa-för-det-hjälper-föga.

var hos mamma på mingel igår! trefvligt! även om maken blev ogodkänt aspackad av typen stående vingling – hade kanske missheard begreppet mingelfest?! – och lyckades slockna i bilen på vägen hem, en resa på cirka fyra minuter 🙂 idag var vi alltså två som var trötta men vi slummersov på varsitt våningsplan. vid femtiden började vi röja lite i biblioteket och trots att vi faktiskt plockat en hel del ser där fortfarande ut som blää.

viktor är ett fint namn kom jag på idag. eller om det var igår.
vuxenpoäng samlas idogt: har ju alla sommarprogrammen (sveriges radio P1) i iTunes. mellan slumringarna igår lyssnades bland annat på sture linnérs program från den elfte juli. wow. starkt. berättade om sitt uppdrag som fn:s sändebud i kampuchea. jag klarade inte att hålla tårarna borta. helt ogripbart hemskt. hur kan människor bete sig så?

vi tänkte av naturliga skäl ganska mycket på det här när vi var i kambodja, och besöket på S-21 i phnom pehn var en väldigt viktig del av vår resa. vi hade nog planerat orka med killing fields också, men det gick helt enkelt inte. det blev för mycket: vi spenderade ju trots allt inte ens ett dygn i stan. en stad jag förresten uppskattade mer än bangkok. skenet kanske bedrog, men litenheten (fast lika mycket jämrans bilar skulle jag tro) kändes mys.

vågen vi äger är inte bara lite knäpp. det skiljde tre kilo mellan vägningarna av mig idag. faktiskt svårt att ta den seriöst med det beteendet.

wic vann sin hemmapremiär mot jönköping. grattis! nästa gång hemma är mot falun den 22:a. givetvis jobbar jag 8-17 dan efter, men det är å andra sidan min näst sista dag: kan nog hålla mig vaken! om vi ska se dom nån gång innan jul så känns det ju som om detta är the match. monken vill säkert hänga på också!

tjinixen!

underbart
wassermaxx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *