wassermaxx

vroom
xerxes

från aga är i dagsens läge helt politiskt korrekt. hade jag inte varit så shoppningsmotståndig i dagsläget (läs: fattig) hade jag troligen gjort mitt jobb för att övertyga maken om nödvändigheten av egenproducerat bubbelvatten. men. eftersom vi faktiskt har en bryggeri-innehavare i vänskapskretsen behöver vi inte heller vara miljöovänliga och bära hem mineralvattnet från butiken.
vi får det hemkört istället 🙂

work: en lagom mängd semesterdagar har hittats av mig. allt över sju dagar fryser inne den siste mars nästa år. således plockas två glada betalda semesterdagar ut nu kvickt innan jag går på f-ledigheten. å en annan grej: riktigt kaffe har vi fått sen kamrat marlars skaffat zoega. inte för att det går att skylla själva kaffet för så mycket i den slutanvända apparat som står i köket, men jag vill iaf inbilla mig att det blir mumsigare nu.

wallensvansen är med jp, kärcher, R och gilbert i ka’mar. enligt uppgift får de göra roligare byggigare saker än annamaddah fick lov till i förra veckan. undrar om R är på dom om kaffet också?

wow!
(okej, publikfrieri, men ändå!)

villa till salu på ringvägen, på vår sida rondellen – kanske nåt för några av alla våra husletande vänner?

woolstrumps har inte fullt samma effekt som kramiga tant-nylonisar upptäcktes igår när mattisens ullisar brukades hela dan på jobbet. både doft och konsistens på svullentassen blev klart annorlunda. resultat: icke godkänt.

whiskien var supergullig nyss å hoppade upp till mig och schweppes i sängen. kanske tyckte hon s-katten var smutsig, kanske ville hon bara fjäska, men hon satte iaf igång en försiktig tvättning av s på huvet. detta mottogs med fortsatt snark, men jag som lätt genomskådar mina månsar märkte att hon minsann njöt under stängda rävsovarögon!

what a wonderful väder det har varit sista två dagarna! idag var sån strålande sol att jag tvingades blunda i bussen hela vägen till jobbet!

tjinixen!

ps. kamrat e har varit och hälsat på andra bästisbäbisen i helgen. detta berättades via sms där det också gulligt frågades hur jag hade det. "jojo. fina fisken", svarade jag. "svullen, pinkenödig nästan jämt och sover kasst!" 🙂

vroom
xerxes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *