xerxes

wassermaxx
yrväderlik

kommer bäbisen med största sannolikhet inte att heta. tis gick annars lös i namndjungeln häromdan och tyckte bl a att barnet skulle heta som ett tv-spel. eller som ett fotbollslag. kamrat marlars var igår på fikarasten också hjälpsam och föreslog en rad namn: josef, mao och kim. "vladimir", fyllde jag hjälpsamt i, å så var vänstertrojkan komplett. kim var praktiskt, förklarade han, eftersom det är användbart vare sig det är en pojke eller en flicka. å josefin är ju nästan josef och är därmed också okej menade han. iofs, just josef är inte så tokigt. varför inte med "y" så har vi internationaliserat en smula. hade nog gått fethem hos blivande mor- och farfadern 🙂

x-men finns i flera upplagor. är det nån av dom som egentligen är bra?

xtra trött är nog förresten kamrat tjif eftersom jag i morse fick ett sms som frågade om jag skulle vara ledig idag. frågan grundar sig på det semesterdags"problem" jag tog upp igår. han hade helt enkelt glömt vilka dagar jag skulle ta ut mina lediga dagar! nåväl. jag påminde vänligt om vilka dagar det gällde och vipps hade jag fått en timmes sovmorgon. men nu går bussen om en liten stund så jag får sätta fart med mascaran.

tjinixen!

wassermaxx
yrväderlik
One comment Lägg till din
  1. Jag är ingen förfader, var sig mor eler fardito men mor gånger två, to be!
    Jag bara undrar. Josef med Y, menar du då Yosef?, Jysef?, eller Josyf?
    Alla ser galna ut men Josyf är möjigen liiite gullig så jag röstar på Josyf allt. Josyfa!
    mr.:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *