yrväderlik

xerxes
zoologiska

kom han som den där kvällen i april med sitt höganäskrus i skärpet. arvid falk ja. han trivdes i sitt röda rum på berns. själv trivs jag i mitt vita kök. och i vanliga fall i mitt också ganska vita sovrum. men just nu är jag en smula kluven till sovrummet som just sovutrymme: bök och knöl med snark och sammandragningar i redan ganska trång mage blir mest stökigt valrosseri i sängen som visserligen är av god tagelkvalitet men för tillfället inte min allra bästaste vän. fast (tjo!) inatt snusade jag på för fullt och hörde inte månsdjuren som väckte mallis vid tjugo över sex. vaknade trekvart senare av att tis nystes [nös] för fullt men eftersom detta sammanföll fint med mina rätt kassa drömmar var jag inte alls missnöjd.

ytterst glädjande besked mottogs igår om att horace hojtat doris lessings namn utanför sin stängda dubbeldörr! äntligen! hade jag troligen hojtat på fylking-manér och detta är också vad tanten typ sa när hon blev uppletad utanför sin dörr i london strax efter beskedet. inte direkt den reaktion jag hoppats på, men va tusan: är du snart åttiosju och blir ganska abrupt påhoppad så tycker jag det är rätt coolt att det krävs mer än en framskuttande journalist som talar om att du blivit tilldelad nobels litteraturpris för att att rubba fattningen. och jodå, i slutet på klippet ser hon allt en smula myslycklig ut. låt det sjunka in lite bara så tror jag det kommer bli en trivsamt glad gammal dam som mottager priset ur kungens hand om knappa två månader.

your song image218 togge, versionen du gjorde var den apselut bästaste jag nånsin hört tror jag!! tis, this song’s for you!!

yngelbäbisen ger naturligtvis förutom sömnbrist, svullna tassar och illamående (märkligt att må illa igen.. hade nästan glömt hur jämrans besvärligt det var) också mys. jag är rädd att jag ibland kanske varit lite ensidigt negativ i mitt journalande och vill härmed basta fastställa att jag är förundrat lycklig över att bli mamma!! så ingen får för sig nåt annat!

yff.. mår faktiskt bamseilla. ska nog gå och lägga mig och gosa lite med schweppes tills petra och pontus kommer och hälsar på i eftermiddag!

tjinixen!

ps. y:et i josef skulle tydligen kunna hamna ungefär var som helst. tackar för förslag på placering! uppskattat och roande 🙂

xerxes
zoologiska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *