zoologiska

yrväderlik
åkgräsklippare

trädgården och djurparken karl hagenbeck i hamburg är ett av mina starkaste minnen från arbetsruntresorna med pappa när jag var liten. faderns arbetskamrat k-a och dennes dotter therese var också med och det var – om jag inte missminnder mig – efter en sejour i östtyska warnemünde som vi åkte över gränsen till demokratiska grannrepubliken och hamburg. de jättestora stendinosaurierna minns jag särskilt tydligt. och att jag fick ont i knät så pappa fick bäras mig. å så var hela parken full av underliga grävlingstora kaninliknande skuttdjur. hela äventyret finns förevigat i fotoform, men var dessa foton finns (i ett album såklart) vet jag inte.. attans.

zoolander ska vara en ruskigt kass rulle. inte sett dock.

zlatan behövdes, precis som planerat, inte för att fälla liechtenstein. han hade smart sett till att få sin andra varnin för att avstängningen inte skulle drabba i viktigare matcher mot t ex nordirland eller spanien. inte heller alex (trasigt knä?), micke (febersjuk) eller ljungan (utbytt med blodig fot eller vad det var) krävdes när chippen show och taco-anders visade klass och nu gäller det bara att grabbarna gör jobbet imorron så är det joddlardags med apfelkorn och bergsgetter. p,m&p kommer hit för å tittas med oss. vi ska fixa nån slags mat har vi tänkt. vad är mest fotbollsvänligt? det måste ju vara nåt som kan ätas utan att tittas på – annars hade tacos varit ett smidigt (och boråsvänligt) alternativ 🙂

zzz nu…

tjenixen!

yrväderlik
åkgräsklippare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *