a m b i t i o n s n i v å n

s o f f l y t t a r d a g
f i f a 0 8

fick stryka på sin fot idag när hela dan spenderats med att göra ingenting… slumrat, gosat och läst kampen om stark (ruskigt skojsig bok förresten). solen har bamselyst från en klarblå himmel, men det har också blåst ganska mycket. en typiskt okej bra dag att vara inomhus på alltså (undanflyktar mig?).

gårdagen, som var den dag mvc bestämt att vi skulle bli föräldrar, passerades med bravur – dock, precis som väntat från vår sida, utan bäbisleverans. fredagen in shorthood: först telefon från pappa L som meddelade att raKETen blivit lagad och kunde hämtas (i perfaste konditionen också)! sen gammal-bästis-reunion i kärradal (med bäbisar och barn) och hela tiden sken solen helt hysteriskt! efter det hämtning av såå efterlängtad bil (fullmatad och pigg som en mört!) och så fikning med jobb-bästaste och hennes pojkvän i soon-to-be gemensamma lägenheten (grattis!!). slutligen vuxenmys på grappa – kanske blir klurigare med sånt spontanbeteende om ett tag – och det var riktigt bra! vi behövde komma hemifrån lite ihop tror jag, bara vi två (okej, stället var ju knôkfullt, men typ bara vi två 😉 vi drack fördrinkar, min var godaste goda och tis var lite stark för han blev plottrig å sådär å sen cyklade vi hem och väl hemma möttes vi av nästgrannen och hennes kille som kom in på te. att cykla är förresten inte skitbra för en sån som jag tror jag. blöö va otympligt.

nu skutt i the badkar, sen kalajs två hus bort!
grattis på fö’lsedan igen förresten wallensvansen!

tjinixen!

s o f f l y t t a r d a g
f i f a 0 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *