å t t a h u n d r a t u s e n

f i f a 0 8
r e g n v å t a

vann jag häromdan i vem vill bli miljonär. passar på att göra vuxenprylar (ex spela brädspel) nu medan tid finns.

frågan är hur länge sån tid finns förresten. inatt lärde jag mig empiriskt skillnaden mellan mina gamla vanliga sammandragningar och riktiga värkar. sov skitkass såklart och är idag morr och fräs och säkerligen inte alls särskilt sympatisk att ha att göra med. tis flydde glatt till jobbet iaf 🙂

fast precis innan han hann fly ringde telefonen och det var sotaren som fått en liten stund över och undrade om han kunde komma hit och kolla på vårt stink. visst sa jag, yrvaken och missnöjd. hit kom så två sotarnissar som gick igenom varendaste ventilationsrör och nä. inte en endaste källa till stink infann sig. kändes en smula snopet, men samtidigt schysst så klart. fick en del bra råd och tips angående till- och frånluft i fastigheten iaf. så nån nytta till var det ju.. men väldigt märkligt att det inte gick att hitta nån stinkorsak?? fast det har ju iofs slutat stinka sen några dar också..?!

korkade ischiasen fattar inte att den är avskydd och fortsätter knacka på. varje dag, och varannan natt mer eller mindre hysteriskt.

ytterligare en märklig jaha-ska-det-va-så-här uppstod igår när båda mina ringfingrar helt sonika låste sig. ont gjorde det väl inte direkt men obehagligt var det. försökte massera men det hjälpte föga. ibland glömde jag bort mig och så stod jag där med låsta fingrar. högerhanden knakar en smula även idag men jag antar det går över?!

trodde fram tills igår kväll att ynglet, som vid varendaste undersökning visat sig vara ofixerat, fått för sig att snurra runt. smart i så fall. när jag gått å lagt mig försökte jag forska fram läget och jag troor att jag hittade ett stycke fastkilat litet huvud neråt. kanske är det därför den snurrar omkring så extra mycket, ilsk att sitta fast helt enkelt? ska till mvc idag så jag får se om tina bm håller med.

gulligaste katten whiskie kom med ett byte till oss i sängen igår. visserligen en lekmus, men det är väl tanken som räknas? tis teori är att hon vet att jag är gravid och vill hjälpa till att mata mig. min teroi är att hon bara är lite knäpp som vanligt!

det regnar ute. ska jag lyxa med bil till vårdcentralen…?

tjinixen!

f i f a 0 8
r e g n v å t a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *