b a r n v a g n a r

u t f l y k t
b a r n v a k t

och småbarnsföräldrar är en kombination som lätt blir ett kapitel för sig har jag förstått. själva la vi ner ungefär sju minuter på att bestämma vilken vagn vi skulle ha – det finns dom som ägnar veckor åt samma sak? å ändå är vi säkert lika nöjda som veckofunderarna?! en smula lustigt egentligen, för i vanliga fall är jag ju en sån som kan spendera timmar framför allt från tapetprover till ungefär vad som helst som innebär ett val. vissa grejer ändrar sig tydligen? 🙂

image245
såå lycklig att få komma hem från BB!!

image246
hejsdås sjukhuset!

såg just en helt obegriplig men bitvis vansinnigt gullig tv-reklam för nokia 5500. dvs, hade det inte varit för månsarnas medverkan i början av filmen hade den alltså bara varit obegriplig.

jag är gräsmamma ikväll för tis och emmali är i trönninge å lastar ved och träffar släktingar. samtidigt som det gifvetvis är gos att få en timme för sig själv så känns det oerhört underligt att vara hemma alldels ensam. jag kommer på mig själv med att då och då spetsa öronen för att höra efter om det inte är nån liten tjej som vill ha sällskap.. hönsmossa? nää.. inte jag inte.

imorron har jag barnvaktshjälp i form av en mormor – veckan börjar verkligen perf!

nu ska jag passa på att spendera egentiden på toaletten
calm and quiet…

tjinixen!

u t f l y k t
b a r n v a k t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *