g r å v ä d e r

t o n f i s k p a s t a
k a t t k u l

och regnrusk betyder att på stan-fikan med p&s ställs in till förmån för hemmalunch hos mig och eLi. vid ettiden beräknas sällskapet anlända och det ska bli spännande att se hur kaotiskt det blir med alla mammor, barn och katter… skoj ska det bli iaf!

igår slapp schweppes vara fåntratt mer och hon inledde sitt fria liv med att klia sig bakom öronen i en kvart innan hon bedjande ställde sig vid dörren och vrålmjauade. trots ynka fem plusgrader och horisontellt ösregn skuttade hon med historiens mest krokade svans glatt ut i mörkret och syntes sen inte till förrän jag ropade på henne arton minuter över sju imorse. nu har hon gosat in sig i sängen där uppe och är en lyckligare måns än jag sett henne på länge! härligt!

hittade via familjeliv ett jobb som varit som klippt och skuret för mig – om det stämt bättre geografiskt, å om lönen varit lite bättre…

bruce springsteen kommer konserta på ullevi på min namnsdag i sommar. hoppas publiken inte är lika hoppig nu som sist, kan nog bli lite klurigt att lösa allsvenskans arenabehov isf . fast om det är samma gubbar som ska stå i publiken nu som ’85 eller när det var så är väl oddsen höga för sönderskuttning? – även om det borde bli en tyngre publik nu än då är den kanske inte lika rörlig 🙂

image248nu ska bäbis dokumenteras
– så fort tillfälle ges!

tjinixen!

t o n f i s k p a s t a
k a t t k u l
1 comments Lägg till din
  1. Mern hallå där! Vadå kass på att dokumentera. Det skrivs ju för fullt! He he, var bara inne och snokade lite 😉 Ses på måndag om vi inte springer på varandra på staden dess förinnan. Skyltsöndag och allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *