j ä s p

r e g n v å t a
EmmaLi!!

så jämrans trött jag är. om natten till gårdagen var besvärlig så var natten till idag besvärligare. det latensfasar sig. och det känns.

retligt dock att liksom inte veta hur det "ska vara" eller gå till. att det är värkar jag har fattar jag ju, men i vilken utsträckning de "gör nytta" och hur länge de ska hålla på å pinas mig det har jag ju ingen aning om. kanske har jag också för hög toleransnivå/smärttröskel? borde jag ta en alvedon å gå å lägga mig? för sova måste jag ju göra.. nångång…

det var som sagt en virrig natt. lyckades somna men vaknade om och om igen av molandet. hade inte så bra koll på vad som var värkar orsakade av bäbissparkar (så fort jag eller nån annan rör vid magen börjar den dra ihop sig i stort sett. detsamma gäller givetvis rörelser innifrån) och vilka som var "naturliga". det är dessutom svårt att klocka sina egna värkar: hur länge håller de på? hur ofta kommer de? osv. under mitt tredje (fjärde? andra? femte?) toabesök kändes det en smula underligt och i mitt yrvakna virriga tillstånd är jag inte säker på om det kanske kan ha varit fostervattnet som rann sin kos? jag hade hittintills försökt att inte väcka m, men när jag nu ändå gjorde det för att rådfråga var det inga direkt klara åsikter och svar jag fick. han var väl lika yrvaken han. det är så in i helskotta klurigt det här. alla utbildade jag rådfrågar säger du vet när det är dags. men nä. det gör jag inte! jag har ingen aning! (och därför kan jag ju inte förklara för tis när han undrar heller.) menmen. barnet kommer väl när det är moget för det 🙂

kan inte låta bli att uttrycka mitt milda missnöje över tias och hans kommentar på att jag inte tyckte han var helt med i leken s.a.s. under mitt eventuella vattenavgångsdilemma: "men jag måste ju få sova!". förlåt. apselut. för det behöver ju inte jag?!! 🙂

tis gick till jobbet idag iaf å det är väl lika bra det kanske. jag är nog inte den allraste bästaste att umgås med just nu.. sorry för det!

har tid för fix å vax å gos på agaton kl två. imorse var jag inte alls sugen på att gå. nu känner jag att jag likagärna kan ligga på en brits där nere och pinas som här på en pinnstol i köket. å jag får ju lena ben på köpet!

tjinixen!

r e g n v å t a
EmmaLi!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *