k a t t k u l

g r å v ä d e r
j u l b o r d
som jag fick från bästaste jobbvännen.
helt vansinnigt roligt – åtminstone för en sån som mig!!


 å därför vansinnigt irriterande att det inte funkar. kan iaf meddela att det var en vansinnigt skojig grej. annamaddahmadeléne kan intyga! går tyvärr inte att länka heller, får se om jag i framtiden hittar nåt klurigt vis att lösa det här på, annars får diggande katterna tyvärr gå osedda förbi på min blogg… 🙁 Cat listening to Stevie Wonder

 Cat listening to HOUSE music

 Cat listening to Metal

 Cat listening to Hip Hop

 Cat listening to GANGSTA RAP

 Cat listening to Techno (on Ecstasy)

house-misse går in som knapp segrare hos mig 🙂
tjinixen!

g r å v ä d e r
j u l b o r d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *