r e g n v å t a

å t t a h u n d r a t u s e n
j ä s p

gator och grå himmel. det är inte nån särskilt mysmysig dag idag.


dagsens gnällspik:

frågan för dagen i hallands nyheter handlade om fuskande moderater. måste säga att svaren till åttio procent var förvånansvärt kloka och sansade. den felande femtedelen var den av de tillfrågade som menade att moderater var mer benägna att fuska. tur att fördomarna inte hoppar upp och slår henne i huvet. men nån annan kanske borde göra det?


att jag är en smula ynklig märktes genom att jag faktiskt tog bilen till stan idag. gifvetvis erbjöds ingen parkering i anslutning till målet och eftersom jag för ovanlighetens skull (ironi) var en smula sen fick mallias leta parkeringsplats medan jag gick in å satte mig i väntrummet. efteråt följde jag med till lolles och åt lunch som tis köpte på torgkiosken. sen, när jag ändå var i krokarna, passade jag på att skutta in om mamsen på banken. hon var lite lessen men jag kände inte att jag kunde erbjuda nån direkt tröst.. selåt lilla hk!

jag är tröttaste fisken. klockan är halv fem och det håller på att bli uschligt mörkt ute. funderar på om jag inte borde gå å lägga mig å vila lite? om natten var en försmak för vad som kan bjudas så är det nog inte dumt att vara utvilad? fast jag tror ju inte på förlossning förrän den nionde 🙂

tjinixen!

å t t a h u n d r a t u s e n
j ä s p
2 comments Lägg till din
 1. Du hjälpte visst, bara att du kom…! men du kan väl komma ”hem” nån gång också? Jag är ju alltid ledig på tisdagarna numera.
  Mår lite bättre nu förresten efter att ha varit på teatern och sett o hört Monica Borrfors ( fick en gratisbiljett från banken), hon är verkligen skitbra, denna gång sjöng hon en annan Monicas (Z) musik och det passade henne som handsken, synd att du missat henne men bra att du börjat med Stark!
  Kram mr.
  ps. eh jo, kan du inte ringa när ni åker TILL bb så jag kan hjälpa till mentalt och stånka? ds

 2. klart jag kan hälsas på! hade funkat finfint med denna tisdagen; om det inte varit så att jag bestämt tror att jag har en bäbis som börjar göra sig redo för utskutt 😉 iaf är jag inte direkt sällskaplig..

  undrar om jag hinner klart med stark. kan du försöka låna om annars?

  krams!

  ps. har ju ingen aning om hur det blir när vi väl ska till sjukhuset. tror dock inte jag kan ringa precis innan vi åker. stånkhjälp kan väl kanske behövas, men känner jag mig själv rätt så stånkas jag nog helst på ensam…! krams igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *