s o f f l y t t a r d a g

f ö r b e r e t t
a m b i t i o n s n i v å n

fick vi för oss att det är idag! kanske inte smartaste aktiviteten dan innan frun planeras föda barn tyckte nosen men jag tycker det är utmärkt! såå härligt att få det gjort äntligen! å det är mest han som bär. mitt jobb är akta och nä inte där och ojoj hoppsan så så himskens fysiskt är det väl inte direkt 🙂

hösten är här kan man säga. syns visserligen inte direkt på termometern, som snittar glada tio grader dygnet runt, men det syns på himlen å på marken å i luften. det är liksom grått. och lite råblåsigt kyligt på sånt där typiskt höstvis. trädgården är full av gula löv. om det är fint väder i helgen kanske vi ska ta en trädgårdsfixardag å vifta löf å krattas å pyssla lite. OM det är fint väder vill säga. frysas är inte min älsklings just nu. eller annars heller iofs.

"om män körde bil lite mer som kvinnor skulle färre dö i trafiken" konstateras i undersökning. jodå. och säkerligen skulle miljön må bättre av det också. iaf inomhusmiljön i just den bil man färdas i eftersom det egentligen ändå alltid är hon som kör, oavsett vem som sitts direkt bakom ratten 😉

apropå ratt. och bil. undrar hur det går med raKETen? nu har han varit hos doktorn i över en vecka? har inte hört nånting?

utan att jag märkt det  kom dimman smygande. ytterligare ett tydligt hösttecken.

varit på babyhuset och lämnat igen för stora skötbordet. köpte skumgummivarianten jag berättade om häromdan istället. satt ett väldigt snyggt tyg på! frågades om babysitter och jodå det fanns. massor. och en som hade bättre pris (kusinens gamla!). blir perfaste ju!

tis myser i "nya" soffan med sportnytt.
tror minsann jag ska göras honom sällskap.

tjinixen!

f ö r b e r e t t
a m b i t i o n s n i v å n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *