t o n f i s k p a s t a

b a r n v a k t
g r å v ä d e r

blir kvällens mål. apselut mumma, men fisken är troligen inte alldeles pk är jag rädd: konservversion köpt för billig penning på netto nämligen. har en känsla av att de till antalet två pälsdjuren också tycker delfintuna skulle va mums. mycket i deras hoppfullt uppmuntrande mjauande från köket tyder nämligen på detta.

jag och mitt barn hade idag en från ena parten högljudd diskussion vid skötbordet. jag såg länge ut att vinna på retorik men slaget avslutades med att min motspelare lite oväntat sket mig i näven och jag lämnade walk over och bäbis kunde iom tre glada fripoäng plocka ut segern. som vinst fick hon slippa blöja lite längre och jag lät henne sova gosigast i min famn tills pappa kom hem för att följa oss till bvc.

dagsens besök på denna instans resulterade givetvis i ok-stämplad rumpa. well done bäbisen!

igår var EmmaLi på premiärfik med mig och min mor på V.Vall-cafét i gallerian. gick finfint vilket är bra för orolig mossa som nu kanske vågar sig på ytterligare fikbesök (t ex imorron med p&s? kanske…!). mindre bra för mossans vikt och tänder (jess tandläkarvänner, jag vet att nyblivna mödrar tenderar att fika ihjäl sina gaddar), men faktiskt, jag gick upp sisådär åtta graviditetskilogram; efter fem (eller om det var sex) dagar med barnet utanför magen hade jag tappat tolv 🙂 detta renderade makens förtjusta utrop "du har ju nyckelben älskling!?". jodå. två stycken faktiskt.

när vi ändå var i stan idag passade vi på att beställa lurvig matta till öfvre hallen. hoppas den blir klar innan jul.

nu troligt orättvismärkt käk…

tjinixen!

ps. gullungen kan skådas i varbergsposten på sidan 33 

b a r n v a k t
g r å v ä d e r

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *