a l f r e d

k ä r r a d a l p r o m e n a d
a k t i e k u r s e r n a

nobel vet jag ungefär ingenting om mer än att han blev rik på dynamit. lyckligt för framtiden är att förmögenheten hans testamenterade vilja varje år delar med sig av aldrig sinar. den måste således varit enorm?

festligheterna, och dessförinnan t ex prisutdelningarna, har fyllt tv4:s hela dagstablå. således var det framför sändningarna från stockholms konserthus emmali och hennes farmor placerades framför under tiden jag var på mvc för koll av märkligt (å nu varnas känsliga läsare…) underlivsbeteende. viss oro har uppstått eftersom både blåsa och annat inte verkar hämta sig som väntat. positivt besked lämnades dock! inga baciller från blåsan hittades – fast odling skickades ändå till labb för säkerhets skull – och en möjlig smärtorsak hittades då massa image262icke borttrillade sytrådar hittades. det har liksom knytit ihop sig på nåt vis, och även om ihoptråcklingen fick godkännande leende från bm-tina varnades för förtsatta känningar kanske ytterligare nån eller några månader. jaja. det kan jag väl klara. bara jag vet att allt är okej?!

med stolt förtjusning läser jag att idioten mugabe är förbannad på sverige. han tycker vårt land lägger sig i sånt vi inte har med att göra. hejja! säger jag och väntar med spänning på att kräket ska trilla av pinn. sker det inte av naturliga orsaker skulle jag med glädje se nån hjälpa ödet på vägen. inte likt mig kanske, pacifist och dödsstraffsmotståndare som jag är, men det finns gränser även för min förstående vänlighet.

med annan sorts förtjusning åsåg jag nu ikväll balettunderhållningen från nobelmiddagen i stockholms statshus blå hall. pippi långstrump-tema var det, och hade tv-underhållningen inte begränsats av sorgligt underklassig kameraproducent hade glädjen varit fullständig från min sida.

imorron har tis ledig dag. det blir så när handeln kräfva sjudagars arbetsveckor inför jul. men. inte mig emot. byter ju en fyratimmars arbetssöndag mot åttatimmars ledig tisdag med båda älsklingarna. lite synd att det sammanfaller med min mors lediga dag, men jag känner på mig att vi nog inte hade träffats denna veckan i vilket fall så det spelar kanske ingen roll. emmalibäbin har alltså perfektaste sällskapet imorron medan jag är hos jessica och vaxar rent lurviga ben. kanske kan vi efteråt gå och hälsa på sistaste bäbisen från f-kursgänget? kan ju messa eller ringa imorron och se om de är på humör för besök? hade varit skojigt att träffa honom, plus att vi ju har en present som löper risk att växas ur inom snar framtid 🙂

nu ska jag försöka få klart julkorten.

tjinixen!

k ä r r a d a l p r o m e n a d
a k t i e k u r s e r n a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *