åh en sån karl!! – t i l l ä g g

åh en sån karl!!
g a r a n t i r e p a r a t ö r e r n a

ha! samtidigt som min husband är den mest underbare att ha att göra med nästan jämt så kan han också vara den inte alltid mest underbare vid nåt ynka tillfälle 🙂 t ex när han är på rethumör! då blir han tolv år igen och retlig av typen barts klasskompis (han den fete i the simpsons, som säger "hä häh" på nasalt vis) å då blir jag alldeles galen och det vet han så då exxar han mig genom att vara ännu retligare å det slutar alltid med 1) att jag blir missnöjd 2) att vi flabbar ihop åt att han är en sån galen retsticka! eller 3) att han ställer till nåt; t ex som när han retades med schweppes å jagade henne med ögat före rätt in i stora tallen i trädgården eller  å jag kan lova att det var ont om flabb när schweppes blödde på ögat…

hur som helst, han är den bästaste i vilket fall! det gosiga övervinner det retliga!!

nu ska vi stressas iväg på dagsens olika sysslor – stan, kanske babyhuset, bvc, besök i eftermiddag och födelsedagskalas ikväll. är föräldralediga ihop (tis sistaste pappadag)!

tjinixen!

åh en sån karl!!
g a r a n t i r e p a r a t ö r e r n a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *