b a d n o s a r

m e d b o r g a r r ö r e l s e
m i n i b ä b i . . .

med rentvättade skinn var vi alla tre i olika omgångar i onsdags. först jag ensam och sedan tis å eLi tillsammans. det var allra förstaste badkarsbesöket på sex veckor och en dag. å det första på alldeles egen hand i just detta badkar sen i januari (EmmaLi har ju varit med mig sen vi kom hem från asien i vintras!). gissa om jag njöt!! som fisken i vattnet *hosthost* för att dra till med en särskilt för mig passande metafor 🙂

har fått massa fina julkort! tack! flera med gulliga/roliga foton och ett roligt på rim!

det var kvällsöppet i stan igår men tis var ledig och vi skuttade runt lite för å finita klappinköpen. det gick riktigt bra så nu har vi bara en klapp kvar. plus att jag har två (tre) kompisklappar å en födelsedagspresent att köpas men det känns okej för även om jag inte har minsta aning om vad jag ska hittas på så är det ganska "lätta" gåvor att funderas ut. vi hittade gulligaste (dyraste…) klappen till eLi i för plånkan livsfarliga butiken en trappa ner. tjo vad där finns saker att stoppa sötnosen i. bodysar, byxor och mössor i allra mjukaste material i coolaste mönstren. skojsigt är att mycket se ut som kläderna vi hade på oss när vi var små! tänk, om nån visat mig en brun body med illgröna grodor på för fem år sen hade jag flabbat rakt ut. nu står jag där och fingrar förtjust och längtansfullt på koboltblå små tröjor med röda bilar på och brandgula brallor med lila blommor. festligt!

efter avklarade inköp kände vi för lite mys och efter snabbmatning av bäbi på lolles (är inte så modig att jag ammar offentligt) skuttade vi in på paganini. givetvis var barnet görvaket och magknipigt och därför en smula missnöjt men alla caféägarna stack i omgångar in nosarna till oss för att titta på "den lilla prinsessan" som ju var "sååå söt" och då blev vi tuppstolta familjen och barnet tystnade och la sig till med lite charmerande joller och slocknade mellan magknipspipen som en sten. första familjefiken avklarad alltså å den enda som blev kräkt på var EmmaLi själv. klar mysfaktor alltså! fem kattassar utdelade.

jag är alldeles ensam hemma nu. bäbin är ute och promenerar med min kompis och mjau det är lite tomt i huset. har varit ifrån henne både idag och igår å det känns… ska pussa henne massors med massor när hon koms en hem!!

tjinixen!

m e d b o r g a r r ö r e l s e
m i n i b ä b i . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *