emmalis första julafton

dan före dan
one happy kid

inleddes och avslutades med knipgråt. däremellan var det lite sömn, mat och massa mer gråt. nån tomte kom aldrig på besök, men det blev ändå en oförskämt stor hög klappar till oss alla.

mest användbart var babygymet med tummenfigurer och annat festligt. för att inte överstimulera det stackars barnet fullständigt plockades de flesta hängslängfigurerna ganska fort bort. kvar finns nu tummen själv, samt en märklig vit sak med svarta prickar som troligen hör hemma i samma saga men som jag inte alls känner igen? dock, allraste roligast att prata med är en av mask-snokarna som ringlar sig runt stagen. tyvärr är huvet uppåt på masken, men det går nog lika bra att prata med rumpan 🙂

om ett par timmar bvc. har matat bäbi hysteriskt sen sist så nu tusan har hon blivit en liten mullis! undrar vad hon vägs? gissar på att hon sprängt gränsen och inleder nya året som lycklig fyrakilosing!

tjinixen!

dan före dan
one happy kid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *