g a r a n t i r e p a r a t ö r e r n a

åh en sån karl!! - t i l l ä g g
b a b y b j ö r n

kom hit strax efter kl tio imorse och hämtade ugnen – som pajjade för en dryg vecka sen (minns inte exakt när det var, min tidsuppfattning är nowadays en smula luddig). två trevliga starka arbetare som både log och tog av sig skorna och sa hejdå och stängde dörren ordentligt efter sig när de gick! tänk så lätt det är att pliisa en ullis 🙂

lite kassa fisken att köket nästan blev snyggare utan stora svarta klumpugnen.. såg mig faktiskt omkring för att se om det kanske fanns nån annanstans den kunde bo på men det ser mörkt ut för förflyttning tyvärr. menmen. jag får nog börja försöka se saker på praktiskt vis, inte bara ur snyggsynpunkt…

image260
(i vasken blomsteråterupplivningsförsök)

undrar när vi får tillbaka den? bara den kommer innan jul är jag nöjd, blir svårt att få till skinkan annars!

tjinixen!

åh en sån karl!! - t i l l ä g g
b a b y b j ö r n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *