j u l k l a p p s l e k t

n o v e m b e r p r o m e n a d
k a t t k u l 2

skulle jag gjort idag hos gamla jobbästisen i norra näs med gamla jobbisarna (kamoflerat symöte 😉 men eftersom miniformen de senaste dagarna inte riktigt hållit just formen bestämde jag att inte åka med. en gråtande magontig liten flicka vill vara hemma i lugna vrån. detsamma gäller gråtande magontigt liten flickas mamma. synd iaf, för jag hade sett fram emot att få träffa gamla hemtexarna. julbordet i helgen gav tydligen lite blodad tand.

dagsens envetnaste:

pälsdjuret w som prompt vill sova i emmalis korg. eller vagninsats. eller varhelst hon varit – eller är – i stort sett. kan lova att om vi skaffat värstaste fina och gosiga kattkorgen hade hon såklart vägrat ligga i den; men man måste vara lagd i de olika sängar som tillhör den nya familjemedlem hon och för allan del också katten s är sotis på! för att undvika kattpäls i nya lakanen vill vi inte bädda klart spjälsängen – den emmalisen ska sova i när hon blir större. ingen av dom har försökt skutta upp i korgen när emmali sover i den själv iofs, men när jag eller tis sitter med tösabiten i soffan: då kan du hoppa upp och sätta dig på att det kommer en måns och lägger sig alldeles bredvid ungen. men okej, det är rätt gulligt att månsarna är svartsjuka också. så länge det bara visar sig genom lagdhet i korg och i knät på oss så fort vi sätter oss i soffan!

dagsens icke-bäbisrelaterade sötnosar:

en del saker är – och kommer troligen alltid vara – fullständigt oemotståndbara för ullisar!

gårdagens fik med föräldragruppsbäbisarna var precis lika mys som jag hoppats på! bara tjejbäbisar iofs (fyra stycken). emmali hade kanske hoppats på lite pojklig fägring också för hon var lagd precis hela tiden. utom när vi skulle gå hem för då piptes det lite men så fort hon kommit i vagnen var det snark för hela slanten igen. detta renderade givetvis lite oro för vakennatt men det verkar som om dagsömn ger ännu mer nattsömn för bästaste bäbin sov hela natten och fick bli väckt av två lite fundersamma föräldralediga strax efter åtta på morronen.

kan det vara så att sömntuteri går i arv? isf är det mycket som stämmer med älskade lillaste hedbertsbäbisen 🙂

tis och eLi är lagda, men inte sovda, där uppe. ska göra dom sällskap nu!
tjinixen!

n o v e m b e r p r o m e n a d
k a t t k u l 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *