k ä r r a d a l p r o m e n a d

f ö d e l s e d a g s -
a l f r e d

med mammas bästis, bästisens make och deras bäbis har varit dagsens äventyr för lilla morkullebäbin. fast helt ärligt, ingen av ungarna hade nog nån särskild behållning av promenixen: den ene – det större kärrabarnet – var stundtals missnöjd som tusan och den andra – det lillaste varbergsbarnet – var hela tiden stenlagd! lite frisk luft fick de iaf båda två, instoppade som de var i varsin vagn med regnskydd. jo, regnade gjorde det. inte mycket och inte varendaste sekund, men dugget stod som spön i backen typ helaste tiden. tur att det inte var kallt också, för isbit blir man ju ändå när det är så där grått och rått och faktiskt om man vill på nåt märkligt vis också rätt romantiskt.

blidde sent på 58årskalaset igår. var hemma lite efter tre å då somnade vi gifvetvis inte direkt för liten var pipig och tio över fyra fick hon mumsas å sen sov vi till halv nio. vi har verkligen tur som fått en sån bäbi som sover på nätterna. hennes magonta kommer (hittills) alltid dagtid, främst eftermiddag och kväll. man klarar så mycket mer med ordentlig sömn i baken – och med "ordentlig" menar jag minst fyra timmar i sträck vilket i småbarnsföräldrarsammanhang många gånger kan ses som onaturlig lyx!! 🙂

jag är, vilket alla som känner mig vet, ovillig till allt vad kedjebrevsverksamhet heter, men jag var idag grymt nära att starta en kedjekram. har sen tidigare köpt egen kram men ville på detta vis gärna dela med mig. nu blev det inte så. kunde faktiskt inte komma på tre personer som garanterat skickat huggarna vidare.. en vet jag, t o m två, men tre.. njä. så det fick vara. men om nån annan vill starta kedjan är jag genast med på att bygga på!

vi babybjörnar för fullt och även om det inte är lika populärt idag som vanligtvis så beror det (förhoppningsvis) mer på elaka tarmar än på nåt annat..

nu är maten serverad framför mig!

tjinixen!

f ö d e l s e d a g s -
a l f r e d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *