k l a p p a r

glädje!
j u l k o r t e n

har handlats idag. fortfarande är vi inte helt klara, men det börjar likna nåt iaf! några personer är faktiskt helt klara; götta moset 🙂

av postmannen levererades idag x antal julkort som vi spenderat kvällen med att personlifiera. eller vi och vi. mest jag. tias uppgift har varit att leta upp adresser. det har gått sådär. han har läst innantill. vilket alltså inte gick så bra. efter det fjärde felskrivna och tillrättade kuvertet gav jag upp och låter det stå fel helt enkelt. det är nämligen inga allvarliga galenheter, typ mest kladdiga postnummer. och gatuadresser som är nästan rätt. men brevbärarna kanske vill ha lite stimulans i vardagen de också? vassego isf, go’ jul!

katten whiskie kan inte kissa. har tagit upp en toalåda till henne. jämrans dynga. det kommer bli gördyrt säkert. jag kanske kan dela med mig av min penicillin?


dagsens gnälliga hörn:

jag är en smula irriterad på att min bäbibehandling läggs i och kommenteras. att till mitt gråtande barn säga sånt som "får du ingen mat" är inte bara orättvist utan också kränkande och gränsfall mot elakt. jag blev lessen, men som tur var fanns i rummet för stunden en vän till mig som sa "jodå" och då kändes det genast bättre. jag utgår från att intentionen inte är att göra illa, men om det inte snart stäms i bäcken föreligger risk för totalkollaps i kommunikation och umgänge. och det vore verkligen skitkass. för alla.


nu några sista julkort, sen hit the binge. imorron lunch med p&p och s&t på apelvikshöjd. skojsigt!

tjinixen!

glädje!
j u l k o r t e n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *