planerar för familjepromenad

allraste snällaste arbetskompisarna
Gott Nytt 2008!

i det som för bara tio minuter sen var strålande sol. värsta högtrycket bådar för en strålande nyårsnatt. kallt, ja, men det är underbart – bara vi slipper regn och blåst!

liten skitsöt babybjörnselad unge snarkas framför mig och jag får hålla mig för att inte pussa henne vaken. hon dröms och ynffas en smula och jag är helt trollbunden. har nackspärr för att jag stått i tio minuter och bara tittat på henne: enkel småbarnsföräldraunderhållning 🙂

sent igår kväll lyckades jag mjölka ut en hel halv portion bäbimat så nu är vi – tjohoo! – garderade inför kvällens middag och bubbel!

tjinixen!

allraste snällaste arbetskompisarna
Gott Nytt 2008!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *