sharks that sharks

i dessa tider
allraste snällaste arbetskompisarna

image275gick på femman igår. tyckte den verkade korkad å tittade inte klart. typisk klantig-kille-ställer-allt-till-rätta-och-väljer-rätta-tjejen-på-slutet. för jag kan inte tänka mig att han hookade upp med våpfirren?

katten w har hittat ett nytt favvoställe: mjuka puh-filten i babygymet. antar att det luktar eLi där precis som i korgen. flyttade undan pälsdjuret tre gånger och sen bäddade jag en gosig månssäng i soffan med angorafilten som ett tält. verkar funka för misse ligger kvar där iaf.

kan glädja dietisten, och alla andra, att jag igår – efter att för första gången riktigt glatts åt min viktnedgång – blev bjuden på glöggkalas med ostar och godis. mätt som en boll. ovanlig känsla 🙂 tack för tipset iaf. kanske kan träffas å äta kakor nån dag! hade varit väldigt trevligt! sprang förresten på en annan f-kursare på stan igår och hon tyckte också det var dags för dejt snart. det är bara nån som ska ta tag i det!

tänka sig. solen skiner ovan stundtals alldeles ljusblå himmel! kan knappt tro det är sant!? ska genast stoppa (sovande) bäbin i sin vagn och frisklufta oss!

tjinixen!

ps. solljuset avslöjar de pinsamt otvättade fönstren. tur att det hinner mörkna tillräckligt inför kvällens besök från några av favvo-jobbisarna 😉

i dessa tider
allraste snällaste arbetskompisarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *