”äh va tusan”,

kanske kan pigga
rocky horror show

tänkte jag å lät akupunktörskan nåla inte bara mitt barn utan även mig. eller, alltså, egentligen tänkte jag nog inte för hade jag gjort det hade jag inte frivilligt gått med på att låta nån stickas i mig.. huvva. men. klarar eLi borde väl jag? ischias, diskarna och jag är ju ruskiga ovänner, om det kräfvas kinesiskt trolleri för att vinna fajten fogar jag mig. men. usch. om det är bättre? svårt att säga. det är iaf inte sämre. det känns ont fast på ett ovant vis. nästa gång ska jag få fler nålar. hmm. tänk på mig på måndag kväll: den sprutskraja ska då få hela ÅTTA nålar i sig! – igår var det bara fem.. bara. jojo.

är det bättre på maali då? nja. hon fick en starkare dos den här gången. "hon kan bli lite dålig i magen." no shit! so far; två veckors ranson på bara ett dygn..! igår var hon lessen. imorse var hon också lessen. sen lite glad. sen lessen igen och sen sket hon ner sig. två gånger. tur hon har blöja. nu snarkar hon i sin sitter (hur jäkla skitsöt som helst!!). håller tummarna för fortsatt god tarmutvecklig.

i eftermiddag får jag fikbesök av a&k! igår var lina här och drack en snabb kaffe. hon hade lånat raKet:en till hötransport. det är fint att han får rulla lilla bilen. nåt annat som rullar är alla dagar. vart tar all tid vägen? får läsa michael endes momo igen: kanske fanns några svar där som jag missade när jag var elva…?

tjinixen!

kanske kan pigga
rocky horror show

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *