årets bowlingcomback ska

stormen utan namn
efter bowlingen bjöd

strax gå av stapeln och jag å eLi ska följas med å hejjas på. det finns (enligt uppgift) hörselskydd för små små barn att låna i hallen.

det var två personas i huset rakt över som skulle giftas igår. ingen aning om vilka det var (kanske våra grannar?! jag är ju pinsamt kass på att känna igen folk…), jag stod av en händelse i vardagsrummet när dom gick ut till sin utsmyckade bil så jag skuttade ut på groggverandan å hojtade "grattis" och "lycka till" och dom såg lyckliga ut såklart och jag blev alldeles glad för deras skull!

gårdagsens middag blev en annorlunda upplevelse… (det blir ofta det numera)! tur att gästerna var av tåligaste sorten 🙂 återkommer till detta – senare idag, eller nån annan dag. trefvligt som tusan var det iaf, och det allra bästaste av allt var att EmmaLi fick gudföräldrar!!

nu till the bowlinghall,
tjinixen!

stormen utan namn
efter bowlingen bjöd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *