årets första dag

årets sista dag
nåt lurt var

inleddes med fransk bubbelvin och tittning på andras fyrverkerier!

eftersom det blev en sen natt blev det därför ingen tidig morron. vi tittade på nyårskonserten i soffan medan eLi snarkade hos oss. sen blev m&eLi på nyårsdagspromenadtraditionsenliga nyårsdagspizzan för första gången på sju (eller är det åtta?!) år inte hemlevererad utan egenhämtad. bäbin behövde frisk luft och de två uppdragen slogs därför ihop. det var friskt väder, men kallt som bövelen. lessna magknipsbarnet grät en bit på sin väg men när hon sin napp att koncentrera sig på blev det tyst. eller nja. tyst och tyst. det snuttades så att m inte hörde mobilen som ringde. och mötande bilar höll på att köra av vägen i förundring över vad det var som lät. två saker är hon grym på vårt lilla barn: 1) ha ont i magen 2) snutta. men allra grymmast är hon på att vara oemotståndlig. såklart!

nu ska vi dricka kaffe och titta på ivanhoe. eller kingdom of heaven på dvd. får se vad det blir. verdi-operan på ettan är väl out of the question är jag rädd 🙂

tjinixen!

årets sista dag
nåt lurt var

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *