asia spa’ade och

i've had
akupunkterad überpigg bäbi

med skinn lika lena som eLi:tens känner vi att årets asien-semester är avklarad! okej, lite kortare än vanligt. och lite billigare. och lite mindre mat. och lite mindre sol än vi är vana vid. men nästan lika avslappnande (iaf om man räknar avslappnad småbarnsförälder per minut), och nästan lika mysigt. horisonten från spa:ts varma källor med stadens hustak mot västerhavet  är nästan jämförbar med indiska oceanen. nästan.

vårt megagulliga barn kunde gifvetvis inte låta bli att illgråta precis när vi skulle gå ifrån henne och barnvaktsmormodern. det var, jaa nu kanske jag chockar er kära läsare, nära att jag också grät en skvätt då men coolaste fisken som jag är lät jag bli.

nu ska jag pussa på ungen som nästan fick mig att gråta igen när hon alldeles nyss storflinade mot mig från sitt gym där hon låg och snackade med (och för all del jabbade mot) sina polers tummen&co. måste säga att det är tåliga kamrater hon har, som glatt tar emot så mycket stryk. fast å andra sidan är hon å sin sida rätt tålmodig hon med som orkar dras med vänner som aldrig svarar på tilltal. viktigast är iaf att de håller sams. för tummen är en grym babysitter när han sätter den sidan till 🙂

go’natt-tjinix!

i've had
akupunkterad überpigg bäbi
3 comments Lägg till din
 1. Åh, lyxigt värre! Sånt som en gräsmamma inte vill veta att andra gör… Men det unnar jag er :-D. Kom på att rytmiken börjar på fredag, sällsis? Kanske en stund innan om inte himlen vill ramla ner på oss. Ska nu till bvc och spruta vaccin i K, stackars liten, hoppas hon sover som på pku-testet. Kanske inte så troligt dock.
  Kram
  PS Linslus!

 2. Lite missnöjd med att inte mmsade bilden på nöjd mormorsplacerad baby kom med på dagens sida! Det är inte bara tummen som kan roa: t.o.m. bytas blöjor är roligt hos mormor!
  mrrrr

 3. a&k: klart vi ska ta oss till babyjazzen ihop? om det regnar går raKET:en, annars promenixar vi tycker jag 🙂 läste att K inte var görförtjust i vaccinet. dumma dåktorn…

  mr: äsch då! klart mrmr är bättre än tummen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *