blev alldeles ställd

min lillaste sötnos
det ska övas

när nästgrannen k i onsdags kväll knackade på med en present. hon hade stickat den allra finaste lilla outfit  jag någonsin sett till EmmaLi!! (ja.. stickat! själv! för mig som handarbetsanalfabet är det ofattbart!)

jag blev verkligen jättejätteglad!

kläder från karin

det är lite klurigt att se på fotot, men alla små detaljer är så vansinnigt fina: resår, kantning, påsydda blommorna. och allra gulligast är nog krullet längst ner vid tassarna!

stickerskan skrattade å berättade att storleken är beräknad till en halvåring: ville inte riskera att det skulle bli för litet. och hon visste ju inte riktigt hur lång tid det skulle ta att få det klart 🙂

kan hardly wait på att bäbin ska växa i det här! matade lite extra energiskt igår – med resultat att stackarn kräktes flera gånger.. hon växer, ja, men inte riktigt så mycket eller fort som vi skulle vilja. vägde 4120g på bvc i torsdags. det är 160g upp sen förra veckan. är väl godkänt, men inte mycket mer. du måste mumsas ordentligt mitt lilla barn!

apropå det är det strax dags för ätning. synd att det är så jobbigt; "gör det till en mysig stund" sägs det överallt. nä, säger jag. det är inte mysigt.. det gör bamseont. och bäbin somnar hela tiden. eller vråläter. och tuggar . fast lite mys är det, att efteråt, se när hon gosar in sig! mätt och nöjd!

tjinixen!

ps. tack a&k för uppmuntrande det-går-inte-att-skämma-bort-med-kärlek! jag vet, men det är alltid skönt att höra 🙂

min lillaste sötnos
det ska övas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *