den gastrokoliska reflexen

rocky horror show
min dietist ger

hos unga frk hedbert har kommit igång för fulla muggar. här är det tennyson för hela slanten; ut med det gamla och in med det nya! idag har det bytts blöjor på löpande skötbädd och den begynnande oro jag känt lugnades av min vän dietisten som förklarade att barnets tidigare beteende (skita hundbajsar i prydlig hög) var det som eventuellt skulle oroat mig. dietistkamraten har för övrigt egentligen en hushållsvetenskaplig examen. något som borde få mig att darra av oro inför att bjuda hem henne – ty nån hushållsvetenskaplighet försiggår liksom icke i detta hemmet – men hennes trevlighet och omutliga humor (nästan som du å jag maddahsen!) får mig att bortse från allt eventuellt obehag. från hennes sida. 🙂

nu ska vi äta ostbågar i sängen!

go’nattjinix!

rocky horror show
min dietist ger
2 comments Lägg till din
  1. Undrar vem den där hushållsvetande dietisten är??? Hon verkar ju inte klok… Lite petig är jag också – gastrokolisk REFLEX!
    PS Sa ju att cheeseballs är gott. Husligt värre!

  2. ajdå. men ville gifvetvis bara kolla så du var med…

    du, jag är nog inte såå huslig: inga bollar – bågar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *