det är tredje

aktivering i stora
ont på oss

gången jag står här framför datorn nu på några dagar. har verkligen ingen inspiration. amningsblurr i huvet bara. men den här gången ska jag få ihop några rader iaf. – av tråkig dagbokstyp.

helgen har rusat sin kos. är det redan måndag?!

i fredags blev det egenpromenad med eLi. lullade omkring ett tag och hamnade i stan vilket jag nästan aldrig gör. gick om mr på banken och tittade in på lolles och sen kom det regn. då gick vi hem. vi fikbesök av a&k (som kom att bli middagsgäster för de var gräsfamilj eftersom pappa eriksson hade tenta i växjö).

karla 11 jan-08
karla – bäbin som aldrig sover 😉

i lördags var vi på hejdå-fest hos L. det var nära att det inte blev nåt eftersom det tog fyrtiofem minuter att få ner bäbin i bilstolen. hon grät och tjöt och var bryggad pinnbäbis och till slut somnade hon av utmattning.

igår gicks en påskbergspromenad med px2&m. det började rätt kasst med två ylande barn och vi vände faktiskt hemåt redan vid dammen bakom nöjesparken, men då blev det plötsligt tyst och vi fick gått en liten sväng iaf. när vi kom hem åt vi mumsmums. på kvällen plockade världens bästaste tis ner alla tomtar och jösses vad mycket plats det blev överallt nu. kan bero på att helgens dammbekämpning också frigjort ytor vi tidigare inte haft 😉

nu ska jag försöka göra lite på min egen bok. passar på medan babybjörnad bäbi sover!

tjinixen!

aktivering i stora
ont på oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *