efter några minuters

bland drogade tiggrar
tiden står stilla

amning imorse var jag piggaste nosen och har alltså varit vaken sen sju-och-nånting. (för jodå. om det är akupunkturens förskyllan eller ej vet vi icke, men bäbin sov i egen korg inatt igen så vi fick snarka själva i hästens.) maali och tis slockade kvickt om i arla timman och denna min morrontidighet har således resulterat i egentid att klura med kameran – satte faktiskt på en tvättmaskin också, den är klar sen länge och bör hängas upp…

image337

efter en mycket kort stund var jag naturligtvis kung över canon och kunde gifvetvis bemästra även de allra klurigaste funktioner. automatiken stängde jag av efter en kvart och ikväll kan jag bränna manualen i öppna spisen. höh! NOT! fast, det är ju i grunden en ganska enkel pryl att använda. det är bara det att kontrollfreaks-jag vill kunna utnyttja dess fulla potential 🙂

nu ska jag hänga tvätt, fixa lite frukost och väcka mina älskade snarkisar!

tjinixen!

bland drogade tiggrar
tiden står stilla
3 comments Lägg till din
 1. Härmapa? Likasamma kamera som jag? Super i såna fall. Pix för att gå snabbkurs hos dig när bebisarna är på vår sida och ligger lagda tillsammans? Maken hyfsad med kameran (säger han iaf) – själv är jag sucker på automatläget eftersom jag inte haft ork att läsa på. Nu kanske jag slipper?
  Länge leve vissa stick? Håller tummarna för att eLi’s tar sitt vaccin lika bra som aku. K var knäckt hela kvällen igår. Gjorde nog så ont så ont i hela kroppen, men en liten Panodil gjorde susen (placebo?). Kram

 2. eh. jo.. skyldig! sammaste som du 🙂 spanade ju på föregångarna i flera år innan jag äntligen vågade slå till.. för du sa ju att den är bra?!

  snabbkurs kan du apselut få (det känns lite som i skolan, läsa på en del var inför provet och sen hjälpas åt att summera 😉 annan kurs kanske vi kan gå ihop? när bäbisarna nån gång i framtiden inte bara är lagda utan också hos nån annan?

  stackars lilla stickta barnet. vaccin gör ju ont, men sjukdomen den skyddar mot kan göra ondare. fast det går ju inte att förklara för en sån liten. eller knappt ens för en lidande mor.. stackars er båda två!

  nu ropar eLi på mig,
  tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *