giftigt vatten från

undrar vad som
aktivering i stora

gamla vapenfabrikskvarteret nere vid gamleby stoppar nu all bergvärmeborrning i stan. drabbar visserligen inte vårt hushåll som fjärrvärmevattnar oss, men det känns lite lurigt att det inte slutar krångla med grundvattnet och det där jämrans kvarteret.

image309igår köptes första bluray-filmen. och sen var vi på påav-affären (huvva) och köpte en present. jag hade velat ha en billig blåtandsadapter till mig själv men det fanns inte. billig alltså. eLi var hemma med mormor under tiden och var lagd. först lite missnöjd, men sen lagd och snarkad. på kvällen var tis och slängde julklappspapper. det var ju ett berg; så nu kan vi se golvet på biblioteket!

reporäntan är nu uppe i fyra procent. vi betalar givetvis mer i ränta till varbergs sparbank. vårt obundna lån är snart uppe i samma sats som femåringen. takräntelånet ligger på hiskeliga 5,70%. men jisses. jag som är tillräckligt gammal att minnas åttiotalets megaräntor är luttrad. dessutom, budgeten ligger i lä. vi har planerat för betydligt högre räntor än de vi betalar idag 🙂

det är höst ute. blåser burrburr, men regnar iaf inte längre.

ska mata mig nu. sen bäbin. sen placera henne i vagnen och mig bakom densamma för sampromenad med f-kursarna a&k! gärna lite mindre vind då tack!?

tjinixen!

undrar vad som
aktivering i stora
3 comments Lägg till din
  1. Hur gick promenaden, blev du en blöt? Hoppas min dotter tyckte det var skönt med frisk luft i nosen! Och du när skall vi se den där filmen vi köpte?

    Puss på er från mig!

  2. Ville bara säga att jag hittat till din blogg nu! ser fram emot att läsa ikapp mig! hoppas allt är bra med er allihopa! Hälsa EmmaLi från mig!!
    Kramar

  3. husbandet: det var nog gos, men hon var mkt missnöjd… filmen kan vi väl se ikväll?

    boben: så skojigt! välkommen! och lycka till… 🙂 har hälsat, och ska hälsa tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *