idrottsgalan kolliderar med

ont på oss
tv-serien glamour har

min cityakut så vi parallellkollar: fint med bib och kabel-tv!

settman gör en bra insats – som vanligt. humor är bästa vapnet mot tristess i vår galamättade tv-soffa. i övrigt: wow kajsa! du är grym! jens byggmark en värdig nykomling. synd bara att han inte var där. zlatan är stilig som få. är det cosa italienska influenserna? carola och andreas johnson = trist. johan rehborg var ovanligt kul. när anja pärson talar snarkar emmali (kan man boka dig för babysittning anja?). å sen undrar jag vem som sitter bredvid carl philip? det kan ju inte vara hans flickvän? jag menar, så många jobb vickan varit på och hennes pojkvän (daniel?) har ju aldrig fått vara med? och slutligen: ibrahimovic fick jerringpriset. hade inte förberett nåt tal. men lille zlatan, det räcker att du ler 🙂

tjinixen!

ont på oss
tv-serien glamour har

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *