ingvars holländska stiftelse

en synnerligen rytmisk
smhi säger att

fick liten tillökning idag då det hedbertska hushållet begav sig mot kållered. och tro det eller ej, men vi höll sams hela vägen (maken log i kassakön)! – tills bilen skulle lastas… vi KAN helt enkelt inte jobba ihop och när tis ouppmärksamt la den platta bokhyllan rätt på metallvassa cykelstället blev jag en smula högljudd. trots att det aldrig skulle erkännas ens med fjädern i armhålan det blev jag mitt i alltsammans lite full i skratt. det måste sett helt vansinnigt ut!? klassikern; två vuxna försöker samsas utanför halvpackad bil medan det inne i bilen (gifvetvis en herrgårdsvolvo av halvgammal modell) sitter en gråtande bäbi…

vad tror ni förresten om det här?

nu: sova! imorron möhippa för mig å maali, och bowlande för mallís!

tjinixen!

en synnerligen rytmisk
smhi säger att

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *