jag oroas mig

mätt, vägd men
en ynka gavel
för att det är en liten AIKare jag när vid min barm… det gör ju så ont när hon äts; en gnagare är hon..

jag blir inte klok på hur det funkar det här med tarmar!? igår kväll hade hon göront och var skitlessen och grät och vred sig och var pinnbäbis. det var på väg att bli en riktigt jobbig natt, men med förenade krafter och en ljummen rispåse lyckades vi få henne att somna (mellan oss). där snarkade hon till klockan halv åtta imorse. idag har hon varit glad nästan hela morronen. tuggkaninen lille skutt (julklapp från tant E: gudmor) fick vara med och leka efter frukost och sen hon låg en lång stund i relaxavdelningen i sitt gym. nu har hon och tummen satt igång ett träningspass och jag tror jag ska fråga om jag får hänga på 🙂

akupunktur igen imorron kväll. litar skarpt på att det ska funka!

vädret idag är av den grå blåsiga blöta sorten. dock måste vi ta oss ut eftersom jag ska till både mvc och tandläkaren.

tjinixen!

mätt, vägd men
en ynka gavel
5 comments Lägg till din
 1. Hej!
  Kan inte låta bli att ha medlidande med dig.När jag tyckte att det gjorde alldeles för ont att amma köpte jag dessa:

  ”AVENT bröstvårtsskydd är tillverkade i papperstunn, mjuk, lukt- och smakfri silikon, och skyddar såriga eller spruckna bröstvårtor vid amning.

  De är formade som en fjäril för att ge ditt barn bättre kontakt med bröstet. Barnet kan fortfarande känna och lukta på huden och fortsätta att stimulera mjölkproduktionen medan det diar, och återgår sedan lätt till bröstet när dina bröstvårtor väl har läkts.”

  – de var en gudagåva eftersom det gjorde så ont. Syftet egentligen är väl att man är sårig, men det spelar nog inte så stor roll. Vet iofs inte om de hjälper om hon biter, med de kostade inte många kronor… De finns att köpa både på apoteket samt typ Babyland.

 2. karin: tjo! tack för tipset! men.. jag har testat. och ratat. får dom verkligen inte att funka… höh! kanske för att jag bara har två händer?!

  ps. det tog ett tag innan jag kom på vem du är! tur man kan a p.i. hedberg 🙂

 3. Hahah, jag kan ju inte ens stava till mitt eget namn. Trist att du inte fick de att funka. Själv försöker jag nu sluta amma, men vi har en liten rackare som vägrar välling 🙂

 4. Åh, vi har uppdateras lay-outen – trevligt! Upptagen, det var det värsta! Själv har vi mammagrupp på onsdag fm, men vem vet – jag kanske slår en signal efter det (puss min lilla reserv, ha ha).

 5. Karin: det gjorde inget! bara kul att få detektiva lite! å jo, skit att det inte funkar. men det går väl över… håller tummarna för din välling!

  Anna och Karla: jo. å tack! man har ju sån massa tid (över) som mamma”ledig” vettu 😉 fik blir det ju, redan bestämt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *