kingdom of heaven

magnus betnér hör
vakennatt med vallning

image287vann över ivanhoe igår (läs: iförrgår). är visserligen inte särskilt road av krigsfilmer/scener, och med tanke på att det här är en film om korstågen så jo, det var en del slå-ihjäl, men den var helt okej (orlando är ju söt om inte annat). filmen vann också poäng när vi tittat klart, för då hittade jag möjligheten att få historiska kommentarer genom hela filmen. inte helt oväntat hann tis stoppa mig innan jag hade kommit särskilt långt in i andra tittningen. passar också på att tacka wallensvansen för dvd:n köptes på rekommendation av honom!

såg två kids som gick över grannens ödetomter. den ene fortsatte ut genom grannens häck mot gatan. den andra sneddade över vår tomt. och hon klev rakt på forsythian i rabatten. jag öppnade altandörren och talade om för henne vad jag tyckte hon var för en. och det helt utan att höja rösten eller svära. avslutade med ett "jag förstår att du skäms" men det är jag inte säker på att hon hade vett att göra. sicken idiot. det var nära att hon satte foten rakt på magnolian också. tur att hon lät bli. vet inte riktigt vad jag hade gjort om hon gjort det. nåt dumt säkert.

så var det konstaterat: det finns idioter i år också!

tjinixen!

magnus betnér hör
vakennatt med vallning
1 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *