möhippa för brudgummen

strålande sol, vindigt
mätt, vägd men

har jag aldrig varit med om förr men igår inleddes hippan med att den redan gifta maken hamnade hos oss medan den redan gifta makan tillbringade förmiddagen hos pojkarna. efter massage, trevlig frukost och kvinnoutstyrsling hamnade gummen på grappa där utbyte av "offer" skedde. – det var också här maali lämnades över från mamman till pappan som hon sedan spenderade resten av dagen och kvällen med. vi, och mön, promenixade (efter kortare enligt mig lite fånig kalsongetikettsletning) till lunchning och efterföljande badmys på hotell gästis. det är alldeles galet fint där nere i spa-delen, och maken till helkaklat utrymme får man nog leta efter! jag saknade bara eLi lite och var faktiskt mest glad att hon hade det bra hemma istället för i hettan hos mig!

efter plask, bubbel, bastu och mycket trevlig relaxning fixades alla tjejerna sig till och tog sig till kvällsaktivitetsplejset (e&m:s hus på movägen). eftersom det nu var många timmar sen jag ammat åkte jag häremellan hem till mallís och maali för att få hjälp att häva stockningen som nu gjorde mig ganska smärtsamt påmind om min moderliga försummelse (men don’t worry, bäbin hade gifvetvis fått mat av pappan). naturligtvis var ungen inte hungrig alls så jag fick truga och be oändligt ihärdigt för att få henne att mumsa loss det onda. korkad som jag var skulle jag sen "bara vila lite på soffan" och såklart: slocknade som en sten. men, väcktes av gullig make och efter samtal med en av hippatjejerna fick jag apselut lokalisering av fest och tog mig ganska snabbt dit. här intogs smaskig måltid (efterrätten.. chokladparfait… ojojoj!!) och sen tävlades i singstar som var väldigt mycket roligare än jag trott! jag fick mycket (oförklarlig?!) cred för att jag klarade lämna min EmmaLi hemma och vid elva fick jag lite dåligt samvete (plus att jag var trött nos) och åkte hem. raKet:en tjurade en smula först och jag hann få hjärtat halvvägs till halsgropen innan han halvsnällt startade och jag kunde köra brudgummens syster till sitt hotell innan vi i vanlig ordning parkerade med nosen uppåt vid garaget.

idag har jag varit trött och slö. sov ändå väldigt länge imorse, men det hjälpte tydligen inte. det är m:s sista semesterdag idag, kanske är jag omedvetet "orolig" för morgondagen när jag måste klara mig själv igen.

gamla kolik-maali:n är definitivt tillbaka; stört omöjligt att lägga henne i sin korg nu ikväll. för tillfället sover hon i m:s famn framför tv:n i soffan. får se hur det går när vi ska gå och lägga oss…

go’natt-tjinix!

strålande sol, vindigt
mätt, vägd men

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *