stormen utan namn

EmmaLi och Tummen
årets bowlingcomback ska

blev aldrig nån hit. det blåste inte tillräckligt mycket. antagligen för att vi stormsäkrat ordentligt. nåt som däremot blev värsta succén är vår dotter!! fast just inatt var vi kanske inte lika impade som vanligt…

vad har hänt med ket:ens tanklock? igår stod tankluckan på vid gavel (uppbrutet?!) med locket hängande utanför som tungan på en törstig hund. det märkligaste är att det inte fattas nån bensin?? ska kolla hur det ser ut nu i dagsljus. ficklampan avslöjade ingenting igår kväll.

oftast hamnar väl rätt person på rätt plats, men ibland blir det alldeles hysteriskt galet. t ex verkar detta gälla ofta inom barnklädsbranchen. vem desajnar plagg med knäppning på de mest korkade ställen; t ex i ryggen (ett spädbarn spenderar typ all tid liggande på rygg – utom vårt då som nästan alltid blir omkringkånkat) eller lite snajsigt på snedden över hela sparkdräkten (ett barn böjer ofta på benen och då glipar det över knät och blir isbitskallt där). jag skulle också vilja ta ett snack med snubben som konstruerat flaskan till miniform (kolikmedicin). den är stört omöjlig att öppna med en hand. föräldrar till barn med magont har väldigt sällan mer än en hand över… och jag har svårt att se den här produkten framgångsrik i nån annan kundgrupp?

i eftermiddag kommer bästisarna hit och mumsar våra lamm och umgås. har inte träffat E på görskitbamselänge så det ska bli roligt att ses!

tjinixen!

EmmaLi och Tummen
årets bowlingcomback ska
4 comments Lägg till din
 1. Lustigt att du skiver de dar med tanklocket. Det var namligen sa att nar hon hade hamtat mig den dag jag skulle aka sa lag henns pa uppfarten. Lustigt. Det maste vara nagon som hittar pa fanstyg i omradet. Hall koll och meddela nastgranne om du ser dem.

  Allt bra har!! Krams

 2. linda: kul att höra från dig! läser din db på nätet, alltid roligt att pinas åt andras underbara äventyr!

  men du.. höh! du är nog en smula stressad fortfarande! det ska du inte va; du har ju semester!! måste undra: vem är ”hon”? är det din mor? tack för tipset isf, bör nog kolla upp grannskapet om det är fler som råkat ut för tanklocksmarodörer?!

  tjo!

 3. heh! som jag gissade då 🙂

  kan ju prata med nästgrannarna om det. de kanske fått korn på marodörerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *